Football Talk

ΑΕΚ: Ο Γκατσίνοβιτς δεν επηρεάζει το ενδιαφέρον για Πινέδα

ΑΕΚ: Ο Γκατσίνοβιτς δεν επηρεάζει το ενδιαφέρον για Πινέδα
Η ΑΕΚ παρά το γεγονός ότι βρίσκεται κοντά στην αγορά του Σέρβου χαφ της Χοφενχάιμ, δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια απόκτησης και του Μεξικανού.

Η ΑΕΚ προχωράει και βρίσκεται στις τελικές συζητήσεις με τη Χοφενχάιμ προκειμένου να αγοράσει τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Ο Σέρβος παίζει στον άξονα. Είναι ένας παίκτης κυρίως 8άρι στο 4-3-3, όμως μπορεί να παίξει και 10άρι σε διάταξη 4-2-3-1 ή 4-4-1-1.

Ο πάρα πολύ πιθανός ερχομός του Γκατσίνοβιτς δεν σημαίνει ότι η ΑΕΚ σταματάει τις προσπάθειες να κάνει δικό της και τον Ορμπελίν Πινέδα. Και ο Μεξικανός παίζει στις συγκεκριμένες θέσεις, όμως ο Αλμέιδα θέλει και τον Πινέδα στο ρόστερ του, καθώς πιστεύει ότι μπορούν να συνυπάρξουν μαζί στην αρχική 11άδα με τον Γκατσίνοβιτς. Οι προσπάθειες λοιπόν της ΑΕΚ για να τα βρει με τη Θέλτα και να φέρει και τον Πινέδα συνεχίζονται. Σε περίπτωση πάντως δεν καταφέρει η Ένωση να αποκτήσει τον Μεξικανό, δείχνει σίγουρο πως θα κινηθεί για άλλο μέσο ίδιου επιπέδου.

Κι όλα αυτά ενώ θα αποκτηθεί και 6άρι με την περίπτωση του Γιόνσον να παίζει δυνατά. Γενικά από εδώ και πέρα και μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, στην ΑΕΚ αναμένονται μεταγραφικές ουσιαστικές εξελίξεις.

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0